Врсте и употреба додатака за повећање и задебљање пениса

Питање дужине репродуктивног органа забрињава многе мушкарце, јер су често незадовољни својом величином. Данас се користе различите методе и уређаји за продужавање пениса момака. Међутим, многи разликују од свих ових разноврсних млазница на пенису, које помажу да се сама повећа величина фалуса.

Шта су млазнице и за шта се користе?

Продужна млазница - уређај који се користи за повећање пениса момака у време секса. Неки их бркају са екстендерима, међутим, то су потпуно различити уређаји.

Екстендери се користе за физичку промену величине пениса, а млазнице су потребне само за бољи полни однос.

Након што смо се позабавили основним описом уређаја, требало би да сазнате за шта се најчешће користи. Постоји неколико разлога зашто користе такве уређаје:

 • недовољна дужина и дебљина пениса,
 • незадовољство партнера током секса,
 • кратак сношај,
 • повећана осетљивост главе,
 • брза ејакулација,
 • слаб оргазам код сексуалног партнера.

Међутим, најчешће се користе због малих димензија репродуктивног органа.

Сорте

Пре употребе млазница на пенису, морате се упознати са главним врстама ових уређаја. Данас постоји велики број млазница које ће одговарати скоро сваком човеку.

отворен

Отворени модел најчешће користе момци током секса. Овај уређај се не користи за продужавање, већ за згушњавање фалуса.

врсте млазница за повећање пениса

Ово пружа додатну стимулацију партнеровој вагини током вођења љубави. По својој функционалности, овај модел подсећа на други уређај - еректилни прстен.

Да би се користио отворени модел, полни орган се доводи у стање ерекције. Ако фалус није узбуђен, уређај неће радити на повећању пениса.

Затворено

Затворени уређаји се сматрају класичним моделима млазница за момке. Њихова разлика од отворених уређаја је у томе што се користе као продужетак мушкости. Споља, уређај изгледа као мали јастучић који се ставља на главу пениса.

Главна предност затвореног модела је спречавање преране ејакулације током секса.

Вибрирајуће

Да бисте задовољили свог сексуалног партнера, препоручује се коришћење уређаја опремљених специјалном вибрационом масажом.

вибрирајућа млазница за повећање пениса

Постоје различити модели вибрација у смислу њихове цене и функционалности. Скупи су опремљени подешавањима брзине вибрације и продају се са даљинским управљачем.

бубуљицав

Треба разликовати сорте са бубуљицама на њиховој површини. Модификације таквих уређаја разликују се по висини, дужини, облику, па чак и броју бубуљица. Скупљи модели су прекривени куглицама направљеним у облику шаблона.

Рељефно

Рељефни уређаји за пенис се разликују по површини која се разликује од других модела. Површина може бити прекривена тродимензионалним узорком, дугим шиљцима или малим куглицама. Такав нестандардни премаз ће девојци пружити незаборавно искуство због додатне стимулације вагине.

човек увећан курац млазница

Стимуланси

Најчешће се користе за задебљање пениса, јер су направљени од силикона. Карактеристике силиконских стимулативних модела су шара на површини и препознатљив облик уређаја. Због тога се постиже додатна стимулација вагиналних зидова партнера. Недостаци неких укључују смањење осетљивости главе када користите ову млазницу за повећање пениса.

Пре куповине стимулативних модела, препоручује се да се упознате са њиховим типовима. На пример, продавнице продају моделе са додатним стимулаторима клиториса или вибрационом масажом.

Значајни модели

Пре него што купите уређај за повећање пениса, морате се упознати са ефикасним моделима познатих произвођача. Тек након што се упознате са њима, можете купити квалитетну и одговарајућу млазницу за фалус.

човек гледа у панталоне и жели да увећа курац млазницом

Модел #1

Разликује се од осталих модела, јер долази у облику прстена опремљеног вибрацијом. Уређај је направљен од издржљивог силикона и стога има дуг век трајања.

Када се користи, овај модел је причвршћен држачем за скротум, а пенис у ерекцији се поставља у прстен. Горњи део прстена са вибрирајућим мецима налази се близу главе. Вибрациони део уређаја смештен је у заштитну футролу, што омогућава коришћење чак и у води. Модели ће током секса повећати дужину пениса за пет центиметара.

Модел #2

жена у кревету са мушкарцем који је повећао курац млазницом

У производњи модела коришћен је специјални силикон, који омогућава чврсто хватање фалуса и прецизно понављање његовог облика са контурама. Овај модел је савршен за момке са слабом осетљивошћу главе, јер не утиче на осећај тактилног контакта са партнером.

Модел се продаје у комплету са три наставка, уз помоћ којих се дужина повећава за 2-3 цм, а пречник за 1, 5 цм.

Модел #3

На крају се налази неколико чврстих малих шиљака, а сам уређај је прекривен рељефним узорком. Користећи уређај, мушкост се продужава за 5-6 цм и дебља за 2 цм.

жена са мушким увећаним курац млазницом

Уређај се производи без додатних антена на глави.

Модел бр. 4

Споља, ова млазница нема карактеристике. Она је, као и многи други уређаји, прекривена рељефним узорком и има мале тврде шиљке на глави. Карактеристике укључују вибратор на бази, направљен у облику зечице. Аутоматски почиње да ради при тактилном контакту са партнером.

Модел бр. 5

Ово је скуп модел који је направљен од висококвалитетне сајбер коже и опремљен је подесивом вибрацијом. Током рада, уређај се загрева до телесне температуре, тако да партнер не осећа никакву разлику између млазнице и правих гениталија момка. Програмери су покушали да споља учине овај уређај што сличнијим стварном члану. Цијев модела је савршено глатка, а на ивици је ружичаста глава.

Када користите ову млазницу за продужавање дебљине, орган се повећава за 2 цм, а дужина - за 5-6 цм.

Карактеристике апликације

Било која млазница за продужење и згушњавање се прави на скоро исти начин. Због тога постоје основне препоруке које се поштују приликом коришћења било ког модела.

Пре употребе купљеног уређаја, темељно се опере у раствору припремљеном од воде и антибактеријског сапуна. Ово се ради за дезинфекцију млазнице. Након прања уређај се растеже и по дужини и по ширини, тако да нема проблема са стављањем млазнице. Неки момци стављају унутра мало талка пре употребе, како би полни орган боље ушао.

Млазница се навлачи на површину органа веома пажљиво како не би случајно било шта оштетила. Када глава потпуно стане у уређај, остатак можете развући по дужини пениса.

интимност са млазницом за повећање пениса

Пре сексуалног односа, површина млазнице се подмазује мазивом. Ово се ради тако да партнер не доживи бол и нелагодност током секса. Током интимности, сви покрети се раде веома пажљиво и полако.

Млазници је потребна одговарајућа нега и стога се одмах по завршетку сексуалног односа добро опере сапуном и осуши. Вреди напоменути да је препоручљиво опрати уређај након сваке ејакулације.

Контраиндикације

За истезање пениса, сваки момак може користити праву млазницу. Међутим, и даље постоје нека упозорења којих бисте требали бити свјесни:

повећање пениса
 • Немојте користити такве уређаје за орални или анални секс.
 • Млазнице се користе стриктно према упутствима.
 • Млазнице не би требало да носе особе са болестима крви.
 • Момци са кардиоваскуларним обољењима треба да се консултују са лекаром пре употребе млазнице.
 • Пре употребе, требало би да се уверите да нема алергије на материјал од којег је направљена млазница.

Закључак

Понекад секс са партнером не доноси задовољство због малог пениса. За решавање овог проблема користе се средства за повећање пениса.