Рецензије о Maral Gel

 • Никола
  Испробала сам Марал гел, пенис ми је за месец дана нарастао 4 цм, користила сам га кад сам ишла на службено путовање. Укратко, имао сам га 15 цм, сада има 14 и пристојно је нарастао у дебљини. По мом доласку, супруга је одмах приметила промене, питала је - шта је с њим? Одговорио сам да сам јео пуно шаргарепе и нисам говорио истину. Почела је да јој се више свиђа.
  Maral Gel
 • Марко
  Имам 1, 5 цм до пениса 1, 5 месеца, нарастао је без проблема. Шокиран сам. У почетку нисам веровао да Марал Гел може да помогне. Мерил пенис сваке недеље и резултат је заиста ту и више него ми одговара, сада имам 20 цм са пени, некада сам имао 15 с репом.
  Maral Gel
 • Йован
  Ствар !!! Отишао сам да оставим рецензију из радости, укратко, користим је 2 недеље, већ сам порастао за 2 центиметра, данас је мој владар то потврдио, генерално настављам да је користим даље са великим задовољством и саветујем свима.
  Maral Gel
 • Милош
  Одлучио сам да увећам пенис Марал гелом. Искористила сам то и за 5 недеља пенис ми се повећао за 4 цм, а дебљина је била нереална. Клијенти цвиле од одушевљења (радим у стриптизу), дешава се да ми се пенис не попне до краја и да их заболи, како и сами признају. Али постао сам много самопоузданији, осећам се боље.
  Maral Gel
 • Лука
  Да не кажем да ми се није свидела моја величина, али сам ипак желео да додам пар додатних центиметара. Дуго сам тражио како се то ради, али на крају сам наишао на Марал Гел. И знаш шта? Презадовољан сам резултатом, пенис ми је порастао за 4 центиметра за месец дана! Саветујем свима.
  Maral Gel
Рејтинг Maral Gel
4.3
25